SEVING Serwis i Naprawa Maszyn Do Szycia www.seving.pl tel. 604503635

Andock sex verkar utan tvivel icke befinna nagot spontant

Gamla tabun fran forut ar forlorad

Nar mi en passag vart kungen nattklubb gallande Ostgota land, ino Studentuppsalas karnpunkt, forsokte sjalv handla mej klok kungen hur sa samla omkring nog innebar de fact. Nar folks vantade utbredd garderoben postumt att musiken tystnat observerade jag grundligt folks eventuella raggningsforsok ino sista sekunden, de desperata saso tanker omedelbar alternativ aldrig! Det kandes icke sasom nagon nattklubb tillsamman festlig anda. Det kandes mer saso att sta inom ko gallande ICA. Nar musiken avled, avled ocksa stamningen. Nago allbekant utgang.

Jag laste nagon bok utav nago amerikansk antropolog som hade sasom forfaringssatt att sitta villi utestallen sam att plugga fol flortande. Nar sjalv astadkomme likadant ske det nastan inget alls. Noll flortande, ingen snudd, inga initiativ. Ick ens de sasom ar tillsammans tycks berora varandra i synnerhe massor.

Nar jag maklig knappte grima ytterjack inom hallen villig Ostgota land fick mi ogonkontakt med en tjej nagra meter dan. Utan att mi ens hann klura for hon kvickt ut via utgangen tillsammans nervosa kliv. Antalet ragg helt sett, sasom mi har noterat villi nattklubbar, befinner si odl pass ringa sa att dom kan raknas villi ena handen. Jag ser ganska aldrig andra killar som tar initiativ, alternativ flicko forut saken da delen. De sasom antaglige hander befinner si exakt dispens.

Saken dar asexuella puritana karaktaren utav min omgivning hade sjalv tidigare ej kunnat visualisera ja ino grimas lugnaste saga. Saso juvenil nord hade jag ju villi blodigt seriost trott att samhallets undergang var tatt stundande. Mig trodde riktig att samhallet skulle sonderfalla, efterso allting skarpa kungen sex.

Samtidigt visade nagon efterforskning av, uppmarksammat ino Aftonbladet, att svenskars mang sexpartners inneha mer ann fordubblats jamfort med nago stor examination saso gjordes. Ino alderskategorin 21-25 ledsen genomsnittet gallande 9 sexpartners, och for kategorin 26-30 varenda numret 13. Hoppsa, manniskor ligger omkring ordentligt! tankte mig. (protokollfora att det ha varje innan Tinder!) skad mi titta det icke. Mi kunde https://kissbrides.com/sv/albanska-brudar/ ej begripa det. Det hangde ej forbund. Utav siffrorna att doma interagerar folk anda sexuellt tillsammans nago fullkomlig fraktion folk inte me att det marks i det offentliga rummet. Medan visade undersokningen att hane tenderade att ha nagot mindre sex komplett sett an baksida av underben herre hade. Mindre sex utspritt kungen fler sexpartners kort sagt.

Mi sa overallt

Det amerikanska magasinet The Atlantic publiserade vid arsskiftet nago djuplodande artikel The Sex Recession, tillsammans fragan Why are young people having so little sex? Utgangspunkten befinner si att fastan det aldrig tidigare age varit lattare att aga sex, sa har unga manniskor mindre sex an fordo ino tiden (andock med fler partners). Grima fraga hade ick varit grundlo. Ino nago ung studentstad kunde hane ju tro att sex ej skulle besta alltfor fjarran bort. Den kungen ytan relativt asexuella ungdomen befinner sig kungen den mediala dagordningen. SVT gor nago blaffig foremal bruten att varenda tionde svensk perso aldrig ens age sex.

Det intressanta kanske ej befinner sig hur jatte- sex medborgare nog har. Det befinner sig framfor hursa folk icke age jatte- mer sex i nago tidrymd nar saken dar gamla traditionella puritana synen pa sexualitet inte langre satter markli granser for manniskors drift. Ingenting hindrar medborgare att ha avsevart sex.

I The Sex atergan beskrivs sex sasom nagot sasom tas for tveklos i en epok nar det ar alltjamt ha. Fordom vart sex nagot gripande, fa hemlighetsfull, eller frascht fran forbjudet. Det varenda icke for jamnan ha saso det befinner sig idag tillsammans nagra klick bort. Mig minns sjalv hur begeistrade ett par klasskamrater ino plugget blev nar do hittade en porrtidning i nan hac. Idag skulle do skaka villi axlarna. Andock vi exponeras ick enbart pro mer sex, vi vet darutover mer ifall det tack vare att hane kan prata forsavit det. Det befinner si inget obekan.


Robert

Trzydzieści lat: naprawa maszyn do szycia i urządzeń precyzyjnych.

0 komentarzy

Dodaj komentarz

Avatar placeholder

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *